19 травня 2014 року в конференц-залі №1 Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова відбулось вручення свідоцтв про проходження навчання випускниками другого набору курсів оцінювачів. 

 

 

На урочистій процедурі вручення свідоцтв були присутні:

ХАРЧЕНКО В. Ф. – проректор з наукової роботи ХНУМГ ім. О. М. Бекетова;

РИЩЕНКО Т. Д. – декан містобудівельного факультету ХНУМГ ім. О. М. Бекетова;

МАМОНОВ К. А. – керівник Науково-виробничого центру «Оцінка, землеустрій та кадастр», завідувач кафедри ГІС, оцінки землі та нерухомого майна ХНУМГ ім. О. М. Бекетова.

Свідоцтва засвідчують факт проходження навчання в Науково-виробничому центрі «Оцінка, землеустрій та кадастр» при Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова за напрямом 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі», спеціалізація 1.1 - «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок та майнових прав на них» і спеціалізація 1.3 - «Оцінка колісних транспортних засобів» .

Власники свідоцтв про проходження навчання мають право на складання кваліфікаційного іспиту після проходження річного стажування для отримання кваліфікаційного свідоцтва оцінювача.